след изминати 10 км положението беше трагично,реших отново да прегледам най вече кабелите и започнах да ги вадя от свештите ,тия предните бяха добре ама отзад чашките дето влизат кабелите бяха пълни с вода като подсуших сичко беше на 6 и намазах със силикон лулите и около тях ама трябва да се измисли нешто за постоянно
Известие
Collapse
No announcement yet.
много ми прекъсва боксерчето
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от zaryto Покажи съобщениеМоже бобината да е.
Голям проблем ми беше особено първата зима откакто почнах да я карам тази кола.Навяваше сняг там и като загрее започват едни мъки.
Решението е гумените лули назад и само кабелите на свещите.Проблема е при смяната на свещите.В гнездата със сигурност се е събрала доста мизерия и може да влезе в цилиндрите.Затова преди смяна на автомивката за промивка
Comment
-
Първоначално публикувано от bocko Покажи съобщениеНе е кабелите са.
Голям проблем ми беше особено първата зима откакто почнах да я карам тази кола.Навяваше сняг там и като загрее започват едни мъки.
Решението е гумените лули назад и само кабелите на свещите.Проблема е при смяната на свещите.В гнездата със сигурност се е събрала доста мизерия и може да влезе в цилиндрите.Затова преди смяна на автомивката за промивкаBrera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment
-
При мен се оказа калпав майстор.Гумените чашки,които предпазват свещите от вода могат да се движат напред и назад по кабела.като щракне кабела трябва оребренията по чашката да влезнат до край навътре,така че да не се виждат изобщо.Моите бяха отвънка и вътре при свещите е влизала вода.Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment
Comment